Εκλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου ως επικεφαλής της Παρατάξεως ‘Μαζί Για τη Γλυφάδα»




 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ                                                           


Προς
Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας
Κα  Άννα – Φωτεινή Σάκκου
ΓΛΥΦΑΔΑ

Οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ μετά από την παραίτηση του κυρίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και από τη  θέση του αρχηγού της,  λόγω της αναλήψεως των καθηκόντων του Υπουργού Ναυτιλίας, συνεδρίασαν και ομόφωνα  εξέλεξαν ως αρχηγό της Παράταξης και επικεφαλής στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κύριο Γεώργιο Α. Αγγελόπουλο.

Με τιμή



ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ



ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ



ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ 



ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ 




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Ιουνίου ο νέος Αρχηγός και επικεφαλής της παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ κ.Γιώργος Α. Αγγελόπουλος μετά την παραίτηση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη φανερά συγκινημένος και απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους παρισταμένους είπε:

Φίλε Μιλτιάδη, κύριε Δήμαρχε κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τα συναισθήματα που με διακατέχουν  αυτή τη στιγμή είναι συναισθήματα χαράς και συναισθήματα λύπης.

Συναισθήματα Χαράς, γιατί ο Φίλος μου, ο  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ανέλαβε τα καθήκοντα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και από τη θέση  στο  νευραλγικό  αυτό τομέα για την οικονομία της χώρας πιστεύω ότι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες.

Συναισθήματα λύπης, γιατί χάνουμε από την Παράταξή μας έναν άξιο και χαρισματικό αρχηγό και από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έναν άξιο Δημοτικό Σύμβουλο από τον οποίο στα τρία περίπου χρόνια της παρουσίας του και προσφοράς του, διδαχτήκαμε πολλά από το ήθος του, την ευγένεια  και την ανιδιοτέλεια του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ΄΄ που μου έκαναν την  υψίστη τιμή να με εκλέξουν αρχηγό της.

Η εκλογή μου στη θέση του Αρχηγού
δεν εξυπηρετεί καμιά προσωπική μου φιλοδοξία.

Είναι γνωστό άλλωστε σε όλους σας  ότι δεν  έχω καλές σχέσεις με την ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ.

Αισθάνομαι  όμως βαριά την ευθύνη για τα καθήκοντα που ανέλαβα.

Η  Παράταξη ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’  που  δημιουργήθηκε από τον  μέχρι σήμερα Αρχηγό της ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές  το 2010,  έχει τις Ρίζες της  στην  Παράταξη ‘’ΓΛΥΦΑΔΑ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ’’ του αείμνηστου Δημάρχου και αναμορφωτή  της Γλυφάδας ΣΑΒΒΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ και  στις   ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ  που υποστηρίχτηκαν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας :

Στην παράταξη  ‘’ΛΙΟΥΓΚΑΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ’’ και στη παράταξη ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον αείμνηστο ΜΑΚΗ ΛΙΟΥΓΚΑ το 1982 και το 1986,

σ τη Δημοτική Παράταξη ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον  αείμνηστο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ το 1990,

 στη Δημοτική Παράταξη  ‘’ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ’’  με  υποψήφιο  Δήμαρχο  τον ΣΤΕΛΙΟ ΛΑΝΔΡΑΚΗ το 1994, το 1998 και το 2002,

 και στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  με υποψήφιο  Δήμαρχο τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ το 2006.

Αυτή η παράταξη που έχει με το μέρος της το 50% του εκλογικού σώματος  θα συνεχίσει την παρουσία της και την προσφορά της στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ , ενωμένη, με  διαφανείς και καθαρές σχέσεις με τους θεσμικούς παράγοντες,  με  τους πολίτες της Γλυφάδας  και με τα ανοίγματα που θα κάνει  στην κοινωνία θα διεκδικήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του 2014.

Καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο το  Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Νίκο Λεβετσοβίτη πρώην Αντιδήμαρχο,  και του εύχομαι καλή δύναμη γιατί έχουμε αρκετή  δουλειά  μπροστά μας.

Φίλε Μιλτιάδη, Κύριε Υπουργέ, Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και όποτε σας το επιτρέπουν τα καθήκοντά σας να βρίσκεσαι κοντά μας.

Σας ευχαριστώ





ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αγγελή
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημοσιογράφος – Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

Γεννήθηκε στην Αρκαδία και  κατοικεί στη Γλυφάδα από τα παιδικά του χρόνια.
Εκλέχθηκε για πρώτη φορά  Δημοτικός Σύμβουλος  Γλυφάδας το 1990 με την παράταξη   ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ – Π. ΛΑΣΚΑΡΗΣ’’   και στη συνέχεια με την ‘’ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- Σ. ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ’’, την  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ’’ και   ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ’’.  (παρατάξεις υποστηριζόμενες από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
Έχει  διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών,  Πολεοδομίας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής ,  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής.
Υπήρξε πολιτικό στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Β΄ Περιφέρεια  Αθηνών, μέλος της Ο.Κ.Ε.  του Υπουργείου Πολιτισμού, πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε Τ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ιδρυτικό μέλος  και  πρόεδρος  της Ένωσης Μελέτης Κοινωνικών Πολιτιστικών και Πολιτικών Προβλημάτων Γλυφάδας ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος  του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ  και  ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος ‘’Η ΓΛΥΦΑΔΑ’’.
 Σήμερα είναι αντιπρόεδρος   του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ‘’ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ’’ και  αντιπρόεδρος του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ. Είναι  επίσης  μέλος σε Πολιτιστικούς, Αθλητικούς και Ανθρωπιστικούς Συλλόγους.
Έχει τιμηθεί  με  Διπλώματα,  ΜΕΤΑΛΛΙΑ και ΠΛΑΚΕΤΕΣ : από τον Ε. Ε. Σταυρό, το Σ.Ε. Προσκόπων, το ROTARY INTERNATIONAL, τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΑΣ, το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, την Εφημερίδα ΛΑΜΨΗ και από την Τ.Ε.ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
 Επικοινωνία: Tηλ. 2109650779,  Κιν. 6977280878,
Email. gangelopoulos178@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ