Επιδοτούμενα Σεμινάρια για επιχειρήσεις ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας σε συνεργασία με το MASTER KEK A.E. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα (ΛΑΕΚ 1-25) για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά 0,45%, με τίτλο:
                      «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων»
·         Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ για κάθε εκπαιδευτική ώρα (σύνολο 200€)
·         Θα τους χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος
·         Το κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών
·         Η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι υποχρεωτική
Η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.
 
Οι επιχειρήσεις που έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, είναι αυτές που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Θεματολογία Εκπαιδευτικού Προγράμματος:
Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, τηλ 2108947108, Μ.Μπότσαρη 7, Γλυφάδα,emp_syl.glyfadas@yahoo.gr
Με εκτίμηση
Άννα Καυκά, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
Πάνος Μιχαλόπουλος, γεν.γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ